PAOK nog onbeschreven blad voor Bosz: 'Gaan ze bekijken'

Reacties

Peter Bosz beleeft over een kleine twee weken tegen PAOK Saloniki zijn officiële debuut als Ajax-trainer. De oefenmeester moest na de loting voor de derde voorronde in de Champions League erkennen dat de Griekse club voor hem nog een onbeschreven blad is.

PAOK nog onbeschreven blad voor Bosz: 'Gaan ze bekijken'

'Ik had me voor de loting geen voorstelling van alle clubs gemaakt, omdat we gewoon heel weinig van eigenlijk al die ploegen weten. Wat je gaat doen is een inschatting maken wat de zwaarste tegenstander zou kunnen zijn. Dan denk je al snel aan AS Monaco of FK Rostov', laat Bosz weten in gesprek met Ajax TV.

'Van PAOK weten we gewoon heel weinig, maar we gaan ze bekijken. Ze oefenen morgen al tegen FC Twente. Ze zijn niet voor niets zo hoog geëindigd in de Griekse competitie, waarna ze de play-offs wonnen', aldus Bosz, die weet dat Griekse ploegen vaak ervaren spelers hebben. 'Ze spelen ook vaak hard, soms gemeen voetbal. Dat zijn algemeenheden. We weten nog weinig specifieks over PAOK.'

Ajax speelt op dinsdag 26 juli eerst in Amsterdam, wanneer een week later de return volgt. Vijf jaar geleden bereikten de hoofdstedelingen ten koste van PAOK de laatste voorronde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.