Palermo stelt derde en vierde coach van het seizoen aan

Reacties

Palermo heeft maandagavond bevestigd dat Davide Ballardini per direct is ontslagen als trainer van de club. Hij wordt opgevolgd door eerst Fabio Viviani en later Guillermo Barros Schelotto.

Palermo stelt derde en vierde coach van het seizoen aan

Ballardini werd op 10 november 2015 aangesteld als vervanger van Giuseppe Iachini. De resultaten van Palermo verbeterden echter niet onder Ballardini en bovendien kreeg de coach ruzie met de spelersgroep nadat hij hen een gebrek aan integriteit en professionaliteit verweet. De laatste dagen werd er zelfs niet meer gecommuniceerd tussen Ballardini en de spelers.

Het is dan ook geen verrassing dat de flamboyante clubeigenaar Maurizio Zamparini, die nu op 55 trainerswissels staat bij Palermo, heeft ingegrepen door Ballardini te ontslaan. Viviani zit zondag als interim-trainer op de bank bij de wedstrijd tegen Genoa en wordt direct na die wedstrijd assistent van de Argentijn Schelotto. Zamparini is erg blij met de komst van Schelotto. 'Door naar Palermo te komen heeft hij de kans om bondscoach van Paraguay te worden afgewezen. Schelotto weet dat hij na een paar jaar bij Palermo naar een absolute topclub kan, dat is zijn ambitie.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.