Paaswonder Suarez, Canadese presentatrice geraakt

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Paaswonder Suarez, Canadese presentatrice geraakt

'Het maakt me gelukkig dat de fans zingen: 'Verkoop Pogba niet'. Dat geeft me veel motivatie.'
• Paul Pogba maakt dit seizoen indruk bij Juventus en wordt gelinkt aan onder meer Paris Saint-Germain, Real Madrid en Manchester City. Gezien zijn uitlatingen lijkt hij niet bepaald te lonken naar een transfer. (Sky Sport Italia)

• Een klein wonder met Pasen in Engeland. Luis Suarez ligt voor dood op het veld, maar op het moment dat Liverpool de bal verovert, staat hij razendsnel op en sprint hij weg om zich in de aanval te mengen.

• Het beroep van voetbalverslaggeefster is zeker niet zonder risico, weet nu ook Kelli Tennant. Bij een wedstrijd van de Vancouver Whitecaps krijgt ze tijdens een warming-up een bal tegen haar hoofd aan geschoten. Tennant lijkt nauwelijks van slag, lacht de pijn weg en vervolgt haar verhaal. Dit incident deed ons denken aan een eerder pijnlijk moment in de warming-up, toen Khalid Boulahrouz verslaggeefster Jessi Kastrop voor haar hoofd schoot, zoals te zien in onderstaand fragment.

'Misschien is Van der Vaart iets te veel aan het darten en te weinig aan het trainen op het voetbalveld.'
Darter Michael van Gerwen was zaterdag samen met HSV-aanvoerder Rafael van der Vaart te gast in het Duitse Sportschau. Samen met Raymond van Barneveld won Van der Vaart een dartswedstrijd van Van Gerwen, wat leidde tot een dolletje. Waar Van der Vaart een prima darter bleek, deed Van Gerwen het een stuk minder als voetballer, blijkt uit deze beelden.

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.