Overtoom en Plet herenigd bij Zulte Waregem

Reacties

Zulte Waregem geeft Willie Overtoom een kans op eerherstel. De Belgische club legt de aanvallende middenvelder transfervrij vast. Overtoom tekent een contract voor één jaar. Vrijdag werd zijn contract bij AZ al ontbonden.

Overtoom en Plet herenigd bij Zulte Waregem

Nadat de club uit Alkmaar het contract van Overtoom liet ontbinden, kon de international van Kameroen gaan en staan waar hij wilde en was hij niet gebonden aan de sluitingsdatum van de transfermarkt. Toch koos Overtoom snel voor een nieuw onderkomen na een teleurstellende periode bij AZ.

In januari 2013 werd Overtoom overgenomen van Heracles Almelo, waar hij in vierenhalf jaar tot 144 competitieduels en 39 doelpunten kwam. Zijn tweede periode in Alkmaar, Overtoom werd opgeleid bij AZ, liep echter uit op een grote teleurstelling. In totaal kwam de enkelvoudig international van Kameroen tot 26 officiële wedstrijden, waarin hij één keer scoorde.

Overtoom is zeer content met zijn overstap en hoorde goede verhalen van ploeggenoot Glynor Plet over Zulte Waregem. 'Ik heb met Plet samengespeeld bij Heracles, waar wij het goed konden vinden met elkaar op en naast het veld', zegt hij op de clubwebsite. 'Glynor was superenthousiast over Zulte Waregem en via deze club wil ik me opnieuw in de nationale ploeg knokken en hun ambitie, jaarlijks meedoen voor Play-Off 1, waarmaken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.