Overname stadion moet MVV van ondergang redden

MVV hoopt deze week eindelijk duidelijkheid te kunnen verschaffen over het voortbestaan. De club verkeert zoals bekend in acute financiële problemen en loopt nog steeds achter met het uitbetalen van de lonen.

Overname stadion moet MVV van ondergang redden

Sommige spelers hebben nog meerdere maanden salaris te goed. 'Stukje bij beetje zijn we aan het betalen, maar de achterstanden zijn er nog steeds', vertelt vice-voorzitter Hub Knops tegen Voetbal International.

'We staan nu voor een cruciale week. Er is een aantal investeerders dat iets wil doen voor MVV, maar we hebben nog altijd geen handtekeningen op papier. Om de club te redden, moet dat wel zo snel mogelijk gebeuren. Wij zijn bezig met een structurele oplossing.'

De Limburger meldt woensdag dat de club hoopt dat de gemeente Maastricht het stadion kan overnemen. Een overname zou MVV in één klap van een aantal grote schulden afhelpen, waaronder een flink deel achterstallige stadionhuur. In hoeverre de gemeente Maastricht interesse heeft om de club op dusdanige wijze te helpen, is nog onbekend.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen