Overmars bevestigt mogelijke toptransfer Milik

Reacties

Napoli heeft zich concreet bij Ajax gemeld om Arek Milik over te nemen. Er zit voor de Amsterdammers een recordtransfer aan te komen, aangezien de Napolitanen 35 miljoen euro willen neerleggen voor de Poolse spits.

Overmars bevestigt mogelijke toptransfer Milik

'Het klopt dat ze graag met ons willen praten', vertelt directeur voetbalzaken Marc Overmars aan Voetbal International over de toenadering van Napoli. Sprake van een akkoord is er nog niet volgens Overmars. Onlangs brachten Milik en Ajax nog naar buiten dat is afgesproken dat hij niet meer zou verkassen deze transferperiode.

Milik is pas net weer bij de selectie van Ajax aangesloten. De 31-voudig international was met Polen present op het EK en kreeg daarna drie weken vrijaf van de Amsterdammers. Daardoor is de spits ook niet van de partij in het eerste duel van de derde voorronde van de Champions League. Ajax ontvangt vanavond PAOK Saloniki in De Arena.

Milik werd door Ajax in de zomer van 2014 op huurbasis overgenomen van Bayer Leverkusen. Een jaar later legde Ajax 2,8 miljoen euro op tafel om de spits definitief over te nemen.

Afgelopen seizoen was de Pool goed voor 42 officiële duels, waarin hij 24 keer scoorde. In de Eredivisie bleef zijn teller uiteindelijk steken op 21 goals in 31 optredens. In totaal speelde Milik 75 officiële duels voor de Amsterdammers. Daarin scoorde hij 47 keer.

Bij Napoli zou Milik de leegte moeten vullen die Gonzalo Higuaín achterlaat. De Argentijn verkast voor 94 miljoen euro naar Juventus. De Napolitanen werden daarom al met diverse andere spitsen in verband gebracht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.