'Overgang Jol naar Villa nooit aan de orde geweest'

Martin Jol (54) gaf deze week te kennen definitief bij Ajax te blijven. Ondanks de interesse van Aston Villa keert de Scheveninger de Amsterdamse club niet de rug toe.

'Overgang Jol naar Villa nooit aan de orde geweest'

Villa heeft vorige week wél bij Jol geïnformeerd of hij interesse had in een overstap naar de Engelse club. Nadat de trainer had aangegeven niet te willen vertrekken, verlegde de aandacht van The Villans zich naar de Amerikaanse bondscoach Bob Bradley.

De club uit Birmingham is op zoek naar een nieuwe coach, omdat Martin O’Neill begin vorige week opstapte. Contact tussen de directies van Aston Villa en Ajax is er niet geweest, weet Voetbal International.

Vorige maand stond Jol ook bij Fulham bovenaan de kandidatenlijst, als vervanger van de naar Liverpool vertrokken Roy Hodgson. Na diverse gesprekken met de Ajax-directie over de toekomst van de club besloot Jol in Amsterdam te blijven. De Haagse coach staat nog tot medio 2012 onder contract bij Ajax.

Dinsdag speelde Jol met Ajax gelijk in Oekraïne. In het play-off-tweeluik om Champions League-voetbal werd de heenwedstrijd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Dinamo Kiev.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen