Overgang Hiljemark naar Palermo nadert afronding

Reacties

PSV-middenvelder Oscar Hiljemark vertrekt zo goed als zeker naar het Italiaanse Palermo. De Zweed heeft een uitstekend gevoel bij de nummer elf van het afgelopen seizoen in de Serie A.

Overgang Hiljemark naar Palermo nadert afronding

Beide clubs zijn mondeling akkoord, terwijl Hiljemark zelf een overstap naar Palermo zeker ziet zitten. 'Ja, absoluut. Het is een prachtige club in een mooie competitie', vertelde hij donderdag na de eerste training in Evian tegen Voetbal International. 'Het is cruciaal dat ik ergens aan spelen toekom en belangrijk kan worden. En uit de gesprekken met Palermo blijkt dat dat daar kan.' Ook het feit dat die club hem al geruime tijd volgt, ziet Hiljemark als pluspunt.

De 23-jarige middenvelder - voor wie meer interesse vanuit Italië is - werd onlangs Europees kampioen met Jong Zweden. Zijn laatste wedstrijd voor de landskampioen lijkt hij echter al gespeeld te hebben. Als de deal doorgaat maakt PSV een bescheiden winst op de speler die in januari 2013 voor 2,2 miljoen euro overkwam van IF Elfsborg. (Dolf van Aert)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.