Overbodige Dorda verkast naar België

Reacties

Christian Dorda heeft FC Utrecht verlaten. De in de Domstad overbodige Duitse linksback verkast naar Westerlo, dat in de Belgische competitie na twee duels nog zonder puntenverlies is. Hij tekende daar voor twee jaar.

Overbodige Dorda verkast naar België

De 25-jarige verdediger was in de selectie van trainer Rob Alflen al niet meer in beeld voor speelminuten, waardoor hij mocht vertrekken.

In de winterstop van het vorige seizoen kwam Dorda van Heracles Almelo naar Utrecht. In totaal speelde hij zeven duels voor de club. Voor zijn komst naar Nederland speelde hij in Duitsland voor Greuther Fürth.

'Het perspectief op speeltijd in het eerste elftal was voor Christian niet al te groot dit seizoen', erkent technisch manager Edwin de Kruijff  op de clubwebsite. 'Op de linksbackpositie hebben we in de personen van Chris Kum en Yannick Cortie immers twee uitstekende opties. Dat besef was er bij zowel Christian als FC Utrecht, waardoor beide partijen heil zagen in een transfer. Die is er, in de vorm van een overstap naar Westerlo, ook gekomen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.