Overal verkrijgbaar: de VI Kampioenspecial van Feyenoord

Reacties

Feyenoord is na achttien jaar weer kampioen van Nederland. Voetbal International staat daar op een bijzondere wijze bij stil. En lanceerde een dag na het behalen van de landstitel, toen het feest op de Coolsingel nog moet losbarsten, een 100 pagina’s dikke, luxe special vol prachtige beelden die inmiddels in heel het land verkrijgbaar is.

Overal verkrijgbaar: de VI Kampioenspecial van Feyenoord

Het voor Feyenoord onvergetelijke seizoen komt uitgebreid voorbij in de speciale VI-uitgave. Zo praat boegbeeld Dirk Kuijt over de droom die hij heeft zien uitkomen, ondanks het verlies van een basisplaats. Topscorer Nicolai Jørgensen bleek de missing link van een heus kampioensteam en VI-verslaggever Iwan van Duren legde zijn roots bloot in Denemarken.

Dirk Kuijt heeft onze Kampioenspecial maandag in ontvangst genomen: 'Fantastisch, ik ga vanavond rustig bladeren.'

Kuijt ontvangt Kampioenspecial VI: 'Fantastisch, ga vanavond rustig bladeren'

Naast de doorslaggevende schotvaardigheid van de tot voor kort nog onbekende spits, hebben ook de buitenspelers een prominente rol gespeeld in het binnenslepen van de kampioensschaal. Voorgangers van Eljero Elia, Steven Berghuis en Bilal Basaçikoglu geven hun visie op de drie vleugelspecialisten. Eric Botteghin, centraal in de verdediging een hele jaargang de rots in de branding, haalt herinneringen op met zijn ontdekker Jan Everse. Eveneens een vraaggesprek met de 85-jarige Henk Schouten, de kampioen uit de jaren zestig. Nadat er bij hem alvleesklierkanker was geconstateerd, leek het erop dat hij deze titel van Feyenoord niet meer zou meemaken, maar de rasechte Rotterdammer kan er nog met volle teugen van genieten.

En uiteraard komt ook Het Legioen aan bod. Meer en minder bekende fans proberen hun onvoorwaardelijke liefde voor de club onder woorden te brengen en vertellen met een traan in een ooghoek over de vreugde die het vijftiende kampioenschap van Feyenoord hun bezorgt.

Jørgensen trots na eerste Feyenoord-seizoen: 'Echt onwerkelijk nog allemaal'
Berghuis maakte zich zorgen: 'Wat als je 'm nou verspeelt?'

Bestellen
Kortom, de special Feyenoord Kampioen 2017 is een bewaarnummer voor elke voetballiefhebber en voor aanhangers van Feyenoord in het bijzonder. Voor 4,99 euro was het nummer maandag al in de 25 grootste winkels in Rotterdam verkrijgbaar. Nu ligt de special ook in de rest van het land in de winkel.

De special is hier online te bestellen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.