Oudere broer Timber-tweeling vindt nieuwe club in de KKD

Reacties

VVV-Venlo heeft Dylan Timber gecontracteerd. De oudere broer van Jurriën en Quinten komt transfervrij over van FC Utrecht en heeft voor drie jaar getekend in Limburg.

Oudere broer Timber-tweeling vindt nieuwe club in de KKD
© Pro Shots

De 23-jarige Timber is net als Jurriën een centrale verdediger en speelde zijn wedstrijden bij Jong FC Utrecht. Dit seizoen deed hij in negen wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie mee. Timber speelde twee jaar in de Domstad en tekende daar zijn eerste profcontract.

Zijn verbintenis bij Utrecht loopt in de zomer af en nu gaat Timber verder bij VVV. 'Dylan is relatief laat in het betaald voetbal terecht gekomen, maar hij beschikt over veel voorwaarden om een waardevolle speler te worden voor VVV', gelooft technisch manager Willem Janssen. 'Hij heeft duelkracht, snelheid en kan op meerdere posities achterin uit de voeten. Daarnaast is hij een op en top professional met een ijzeren wil om te slagen. Daarom denken we dat hij zich bij ons door kan ontwikkelen tot een vaste waarde.'

Na het definitief overnemen van Martijn Berden van Go Ahead Eagles is Timber voor VVV de tweede versterking voor volgend seizoen. De ploeg van Rick Kruys staat momenteel achtste in de Keuken Kampioen Divisie en hoopt zich te plaatsen voor de play-offs om promotie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.