Oude bekende Verbeek staat voor terugkeer bij NAC

Reacties

NAC Breda begroet op korte termijn waarschijnlijk een oude bekende. Danny Verbeek (24) staat voor een terugkeer in het Rat Verlegh Stadion. De buitenspeler kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor FC Utrecht, de club waar hij veel blessureleed kende en mede daarom niet geheel uit de verf kwam.

Oude bekende Verbeek staat voor terugkeer bij NAC

Verbeek staat op het punt om zijn contract bij Standard Luik te ontbinden en ziet NAC als serieuze optie. Hij kan in Breda een contract tekenen voor twee seizoenen met daarin de afspraak dat hij na een jaar transfervrij weg kan, mocht de club niet promoveren naar de Eredivisie.

'Zonder te slijmen bij de mensen in Breda zeg ik: mijn tijd daar was voetballend gezien de mooiste die ik als voetballer heb meegemaakt, aangezien ik bij FC Utrecht bijna alleen maar geblesseerd ben geweest. Mijn gevoel ligt nog steeds bij NAC.'

NAC kan echter pas toeslaan wanneer Adnane Tighadouini is vertrokken. Hij staat voor een vertrek, vermoedelijk naar de woestijn. Verbeek heeft ook nog een ander ijzer in het vuur. Een club uit een niet nader te noemen land wil hem hebben.

Deze week gaat hij daarmee in gesprek. Verbeek: 'De vraag is nu: kies ik voor het geld of ga ik een jaar investeren om straks weer wekelijks in de Eredivisie te voetballen? Kampioen worden met NAC lijkt me wel wat.' Verbeek genoot zijn opleiding bij FC Den Bosch. Namens die club debuteerde hij in het profvoetbal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.