Oud-Ajacied Sana gooit cornervlag in het publiek

Reacties

Tobias Sana heeft in Zweden voor commotie gezorgd. De voormalige aanvaller van Ajax, die nu onder contract staat bij Malmö FF, gooide tijdens het uitduel met IFK Göteborg een cornervlag het publiek in.

Oud-Ajacied Sana gooit cornervlag in het publiek

Tijdens het competitieduel van woensdagavond mocht Sana warmlopen. Bij die warming-up in het stadion van zijn oude club kreeg hij vuurwerk in zijn richting gegooid. En dat was klaarblijkelijk de druppel voor de Zweed, die de cornervlag vervolgens als volleerd speerwerper richting het publiek wierp. Ook daarop toonde hij zichtbaar woedend te zijn.

De actie van Sana bleef niet zonder gevolgen. De 26-jarige aanvaller moest lijdzaam toezien hoe het duel tussen de nummer zeven en vijf na het door hem veroorzaakte opstootje vervolgens bij een 0-0 tussenstand gestaakt werd.

Sana speelde tussen 2012 en 2015 voor Ajax, maar kon daar nooit overtuigen. In januari werd hij overgenomen door Malmö, waar hij nog een contract tot medio 2018 heeft.

Door zijn actie wacht Sana mogelijk een (zware) schorsing. Zijn club liet na afloop weten dat de speler geschokt en hevig geëmotioneerd heeft gereageerd op het incident.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.