Osvaldo zet ook in Turijn verhoudingen op scherp

Reacties

De dagen van Fabio Quagliarella bij Juventus lijken geteld. De Italiaanse international behoorde vorig seizoen nog tot de meest trefzekere spelers van De Oude Dame, maar moet plaatsmaken voor Pablo Osvaldo. Hij traint afgezonderd van de selectie en is niet ingeschreven voor de Europa League.

Osvaldo zet ook in Turijn verhoudingen op scherp

Quagliarella (foto) verruilde Napoli in 2011 voor Juventus, waar hij met name vorig seizoen een aanzienlijk aandeel in de tweede opeenvolgende landstitel had. De 31-jarige schaduwspits was verspreid over het seizoen negen keer trefzeker. Alleen Arturo Vidal en Mirko Vucinic (beiden tien goals) scoorden vaker voor de ploeg van trainer Antonio Conte.

Begin dit seizoen deed Quagliarella ook nog van zich spreken met goals tegen FC Kopenhagen, Chievo en Chelsea, maar de laatste maanden kwam hij nog maar zelden in actie. Een tussentijdse transfer leek dan ook de beste oplossing, zeker omdat Juventus met de van Southampton gehuurde Pablo Osvaldo de met Carlos Tévez, Fernando Llorente, Mirko Vucinic en Sebastian Giovinco toch al niet onderbezette aanvalslinie verder versterkte.

Nu een transfer is uitgebleven - naar verluidt omdat Quagliarella enkele aanbiedingen in de wind sloeg - moet hij ruimte maken voor Osvaldo, het enfant terrible dat zich zich onlangs onmogelijk maakte in Zuid-Engeland door op de vuist te gaan met ploeggenoot José Fonte. En hoewel Osvaldo pas eind deze maand fit genoeg wordt geacht voor een volledige wedstrijd, heeft zijn komst ervoor gezorgd dat ook de verhoudingen in Turijn meteen op scherp zijn gezet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.