Oscar langer bij Chelsea: 'Er komen mooie jaren aan'

Reacties

De Braziliaan Oscar (23) heeft zijn contract bij Chelsea opengebroken en met twee jaar verlengd. De creatieve middenvelder staat nu tot medio 2019 onder contract in Londen.

Oscar langer bij Chelsea: 'Er komen mooie jaren aan'

Oscar kwam in de zomer van 2012 over van Internacional. Vorig seizoen kwam de middenvelder tot elf goals en dit jaar staat de Braziliaan op drie goals in de competitie. In de vijftien officiële wedstrijden van dit seizoen was hij in totaal vier keer trefzeker.

'Ik ben hier enorm blij mee omdat ik geniet van het spelen voor Chelsea en het wonen in Engeland', aldus Oscar. 'Ik heb twee mooie jaren achter de rug. En nu komen er nog vijf mooie jaren aan.'

In zijn vaderland speelde Oscar behalve voor Internacional ook voor São Paulo, voordat hij in 2012 voor 25 miljoen euro de overstap naar Chelsea maakte.

Ook op het WK van afgelopen zomer in eigen land was hij present. De middenvelder maakte bijvoorbeeld het enige doelpunt in de halve finale tegen Duitsland, die door de 7-1 afstraffing op een ware vernedering uitliep. De veertigvoudige international verloor op het WK de laatste wedstrijd, om de derde plaats, met 3-0 van Oranje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.