Osasuna scoort vier rode kaarten bij Atlético

Osasuna liet zich volledig gaan in de slotfase op bezoek bij Atlético Madrid. De gasten beëindigden de wedstrijd met slechts zeven spelers na vier rode kaarten. Ondanks de ruime overtalsituatie won Atlético slechts met 1-0.

Het duel in Vicente Calderón kwam pas in het laatste kwartier tot leven. Carlos Javier Cuéllar veroorzaakte in de 78ste minuut een strafschop en moest vertrekken met een rode kaart op zak. Fernando Torres verzuimde echter de thuisclub vanaf de strafschopstip op voorsprong te zetten.

Vier minuten later was het toch raak door een afstandschot van Zé Castro. Vervolgens sloegen bij Osasuna de stoppen door. Doelman Ricardo kon inrukken met twee gele kaarten en Roberto Soldado en Raul García scoorden een directe rode kaart.