Osasuna en Sevilla houden elkaar in evenwicht

Sevilla pakte zijn eerste punt in vier competitieduels. Maar net als Osasuna schiet de Andalusische ploeg weinig met de 1-1 remise op.

Sevilla, waar Arouna Koné en Tom De Mul in basis begonnen, kende een slechte eerste helft. Osasuna, dat na een kwartier via een kopbal van Jaroslav Plasil op een voorsprong was gekomen, leek nog voor rust een beslissend gat te gaan slaan.

Een overtreding van Christian Poulsen op Juanfran leverde Osasuna een strafschop op. Andres Palop ontpopte zich tot een held voor Sevilla door de penalty van Patxi Puñal te keren.

De redding vormde de opmaat voor het herstel van Sevilla, dat zich in de tweede helft doorzette. Koud twee minuten uit de kleedkamers bracht Jesús Navas de wedstrijd in evenwicht. Hoewel beide lage middenmoters kansen had op een tweede treffer, bleef het inhaalduel zonder winnaar.