Ordetroepen op veld na ophef over goal met rol voor sluwe Suárez

Reacties

Luis Suárez is zijn streken allerminst kwijt. De 36-jarige Uruguayaan toonde in het shirt van Grêmio zijn sluwheid, die leidde tot de inzet van de ordetroepen op het veld.

Ordetroepen op veld na ophef over goal met rol voor sluwe Suárez
© youtube

Het Braziliaanse Grêmio prijst zich gelukkig met de komst van Suárez, die sinds zijn entree zeven keer scoorde in vijf duels. Tegen Avenida was hij als aangever betrokken bij weer een doelpunt.

De treffer zorgde voor controverse. Suárez had namelijk geprofiteerd van de onoplettendheid bij Avendia, dat nog bezig was geweest met het protesteren tegen de arbitrale beslissing. Het doelpunt van Cristaldo was daarom olie op het vuur de gasten, die hun frustratie niet konden onderdrukken en hun woede richtten op de arbitrage.

Na de dubbele rode kaart wegens de aanhoudende protesten ging het van kwaad tot erger. Het collectieve protest van Avendia ging zo ver dat de ordetroepen het veld betraden om de vrede te bewaren. Dat had resultaat. Het duel werd uitgespeeld, met Grêmio als winnaar (2-0).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Suárez
Meer over L. Suárez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.