Oranje met volledig fitte selectie naar Kazachstan

Reacties

Met een volledig fitte selectie reist bondscoach Danny Blind af naar Kazachstan, waar het Nederlands elftal zaterdag de EK-kwalificatiecampagne vervolgt.

Oranje met volledig fitte selectie naar Kazachstan

Woensdagmiddag trainde Oranje besloten op Het Kasteel. De spelersgroep kon daar wennen aan kunstgras, aangezien de wedstrijd van zaterdag in Astana (aftrap 18.00 uur Nederlandse tijd) ook op die ondergrond wordt afgewerkt. Om 15.30 uur vertrekt de volledige selectie vanaf vliegveld Zestienhoven naar Kazachstan.

Ook Wesley Sneijder stapt in het vliegtuig. Zijn vrouw is hoogzwanger en de middenvelder van Galatasaray liet al weten meteen af te reizen naar Istanbul als de bevalling zich aandient. Vooralsnog is daar geen sprake van, waardoor Sneijder met de selectie meereist.

Nederland bezet met nog twee wedstrijden voor de boeg de vierde plaats in Groep A. De achterstand op nummer drie Turkije bedraagt twee punten, terwijl het onderlinge resultaat ook in het nadeel van Oranje is. Die derde plaats geeft recht op deelname aan de play-offs om een EK-ticket.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.