Oranje met kleine groep reserves op trainingsveld

Reacties

Het Nederlands elftal heeft zondag zonder de tien veldspelers die zaterdag tegen Turkije in de basis stonden getraind. Dinsdag treft Oranje Europees kampioen Spanje in een oefenduel.

Oranje met kleine groep reserves op trainingsveld

Doelman Jasper Cillessen stond in Katwijk op het veld van Hoofdklasser Quick Boys op het veld met de reserves. Van hen maakte ook Luciano Narsingh zijn opwachting niet. Hij dook samen met de basisspelers van zaterdag de gym in. Bas Dost, die zaterdag debuteerde, en de eveneens ingevallen Jetro Willems gaven wel acte de présence.

Zaterdag kwam Oranje in De Arena ternauwernood tot een 1-1 gelijkspel. Daardoor heeft de ploeg van Hiddink nog steeds een voorsprong van twee punten op nummer vier Turkije, maar is het verschil met Tsjechië en IJsland zes en vijf punten.

In de aanloop naar het weerzien met Spanje, dat op het WK van afgelopen zomer nog vernederd werd door Oranje (5-1), traint Hiddink maandag nog om 12.00 uur. Vanaf 15.30 uur zal hij dan ook de pers toespreken. Dinsdag is de aftrap in De Arena om 20.45 uur.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.