Oranje met Brenet en Ramselaar tegen Luxemburg

Reacties

Oranje begint de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg met twee basisdebutanten. Wesley Sneijder en de teruggekeerde Arjen Robben zijn de buitenspelers.

Oranje met Brenet en Ramselaar tegen Luxemburg

Robben begint zijn eerste interland in een jaar als rechtsbuiten. Bas Dost is bij absentie van de geblesseerde Vincent Janssen spits. Sneijder bezet de linkerflank.

Op het middenveld is door het wegvallen van Stijn Schaars plek ingeruimd voor basisdebutant Bart Ramselaar, die Davy Klaassen en Georginio Wijnaldum aan zijn zijde heeft. Achterin vervangt de eveneens in de basis debuterende Joshua Brenet de weggevallen Rick Karsdorp. Verder blijft de bezetting hetzelfde ten opzichte van de oefeninterland met België van woensdag (1-1).

Het houdt in dat Jeffrey Bruma zijn 25ste interland speelt en Daley Blind zijn 42ste, wat betekent dat hij het aantal interlands van zijn vader en bondscoach Danny Blind al op 26-jarige leeftijd evenaart.

Opstelling Oranje: Stekelenburg; Brenet, Bruma, Van Dijk, Blind; Ramselaar, Wijnaldum, Klaassen; Robben, Dost, Sneijder.
Opstelling Luxemburg: Schon; Malget, Chanot, Mahmutovic; Jans, Bensi, Philipps, Bohnert, Mutsch, Da Mota; Turpel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.