Oranje blessurevrij in aanloop naar kraker met IJsland

Reacties

Danny Blind verwelkomde woensdag een volledige selectie op het trainingsveld in Katwijk. Het betekent dat de bondscoach op weg naar het duel met IJsland van donderdag geen blessurezorgen kent.

Oranje blessurevrij in aanloop naar kraker met IJsland

Alle 23 opgeroepen spelers trainden vanaf 11.45 uur voluit mee onder toezicht van Blind en zijn assistenten Marco van Basten (samen op de foto) en Ruud van Nistelrooy.

Het EK-kwalificatieduel met IJsland wordt afgewerkt in De Arena en begint om 20.45 uur. Voor Oranje volstaat alleen een zege om de koploper in Groep A in het vizier te houden. Nederland staat namelijk derde met pas tien punten, terwijl IJsland al vijftien punten vergaarde. Nummer twee Tsjechië verzamelde er dertien.

Zondag wacht Oranje een volgende kraker, want dan staat het uitduel met nummer vier Turkije (acht punten) op het programma. Alleen de nummers een en twee van de groep plaatsen zich rechtstreeks voor het EK. De beste nummer drie van alle negen poules kwalificeert zich ook direct; de andere nummers drie wacht deelname aan de play-offs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.