Opvallende rentree Slory nog altijd optie voor FC Dordrecht

Reacties

FC Dordrecht denkt nog altijd aan het inlijven van Andwelé Slory. De 31-jarige aanvaller trainde eerder al mee met het tweede elftal van De Schapenkoppen, maar zijn komst was volgens trainer Ernie Brandts niet haalbaar.

Opvallende rentree Slory nog altijd optie voor FC Dordrecht

'Hij ligt al vast bij een amateurclub. In de winter moeten we verder kijken naar mogelijke versterkingen', aldus Brandts.

Die mogelijke versterking blijkt nog altijd Slory te zijn. Technisch directeur Marco Boogers laat weten dat Slory, die momenteel staat ingeschreven bij VDL uit Maassluis, nog altijd in beeld is.

'Het probleem is dat hij ingeschreven staat bij de amateurs', aldus Boogers. 'Daar zijn andere regelingen voor. Als ik het goed heb begrepen kunnen we pas per 1 januari wat proberen. Of we dat ook doen? Dat zien we dan wel. Er is in ieder geval het nodige papierwerk mee gemoeid.'

Een terugkeer van Slory in de Eredivisie zou opvallend zijn. De ex-aanvaller van onder meer Feyenoord en Excelsior zette in 2011 een punt achter zijn actieve carrière na een avontuur bij Adelaide United. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.