Optimistische Linssen: 'Heracles eindigt als twaalfde'

Reacties

Heracles Almelo heeft dankzij een zege bij SC Heerenveen (0-1) de zeventiende plaats verlaten. Smaakmaker Bryan Linssen denkt dat Heracles nog verder gaat stijgen.

Optimistische Linssen: 'Heracles eindigt als twaalfde'

De Tukkers hebben de afgelopen weken de stijgende lijn te pakken. Van de afgelopen vijf wedstrijden werden er vier winnend afgesloten, alleen thuis tegen koploper PSV moest Heracles in de extra tijd (1-2) buigen. Behalve de goede resultaten, valt ook het leuke spel van Heracles op. Vleugelaanvaller Bryan Linssen is een van de smaakmakers. 'We zijn nog lang niet klaar', meldt hij aan FOX Sports.

'We gaan tot de winterstop keihard door', doelt hij op de aankomende duels met FC Utrecht, FC Dordrecht en Vitesse. 'Ik hoop in de drie wedstrijden tot de winterstop nog minimaal zes punten te pakken. Ik denk dat we uiteindelijk als twaalfde gaan eindigen. Als je ziet hoe we spelen de laatste tijd, heb ik er veel vertrouwen in.'

Trainer John Stegeman wil zich niet wagen aan een voorspelling. 'Maar we worden stap voor stap beter. Vandaag hebben we verdiend drie punten gepakt. Het is belangrijk dat deze club behouden blijft voor de Eredivisie. Het is belangrijk dat we als team strijden om uit de degradatiezone weg te komen, dat hebben we vandaag goed gedaan.'

De verdediging van Heracles hield voor het eerst in 26 wedstrijden de nul. 'Onze defensie was vandaag doorslaggevend', meent Stegeman. 'Hoewel Heerenveen met vijf spitsen wilde gaan spelen, hebben we geen krimp gegeven en niets weggegeven', besloot de oefenmeester.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.