Oppermachtig Frankrijk lijkt klaar voor het EK

Reacties

Frankrijk kan met een goed gevoel toewerken naar de openingswedstrijd op het EK tegen Frankrijk van komende vrijdag. Zaterdag werd Schotland probleemloos met 3-0 verslagen.

Oppermachtig Frankrijk lijkt klaar voor het EK

In de zogenaamde uitzwaaiwedstrijd kwam de ploeg van bondscoach Didier Deschamps werkelijk geen moment in de problemen. Sterker nog: Schotland schoot geen enkele keer op het doel van de Fransen. Zelf kwamen Les Bleus drie keer tot scoren. Olivier Giroud was met twee doelpunten de grote man.

Giroud liet zich gelden door een voorzet van Bacary Sagna achter zijn standbeen langs tot doelpunt te promoveren. Ook reageerde de spits alert door de rebound binnen te schieten na een schot van Dimitri Payet. Om het Arsenal-gehalte in de Franse overwinning compleet te maken zorgde Laurent Koscielny voor de 3-0.

Frankrijk opent het EK vrijdag met een wedstrijd tegen Roemenië. Schotland heeft zich niet geplaatst voor de Europese eindronde.

VI Legends, EKSpecial

De 180 pagina's dikke EK-special van VI bestellen? Dat kan! Klik op onderstaande button en zorg dat jouw voorbereiding op het EK ideaal verloopt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.