Opnieuw tegenslag voor Utrechts Sanmartean

FC Utrecht beleeft nog weinig plezier aan Lucian Sanmartean. De Roemeense nieuweling raakte opnieuw geblesseerd, nu tijdens een wedstrijd met het beloftenteam.

Opnieuw tegenslag voor Utrechts Sanmartean

Het duel met Jong SC Heerenveen duurde voor Sanmartean slechts 34 minuten. De 27-jarige middenvelder moest zich na een schop laten vervangen met een voetblessure. Eerder liep de Roemeen tijdens de training een enkelblessure op.

'Een nop dwars door de tape heen', vertelde elftalleider René van der Linden van Jong FC Utrecht aan het Algemeen Dagblad. Het is nog onduidelijk hoelang Sanmartean is uitgeschakeld. Door de nieuwe blessure én een conditionele achterstand zal het debuut van de in februari aangetrokken Roemeen nog even op zich laten wachten.

Een tegenvaller voor trainer Foeke Booy, die het duel tussen de beloftenteams gadesloeg vanaf de tribune. 'Je ziet aan Sanmartean dat hij goed is', aldus de hoofdtrainer. 'Hij is zo snel, dat hij, als de bal al weg is, tegen tikjes van tegenstanders aanloopt. Pech dat hem dit weer overkomt.'

Bekijk hier al onze video's