Opluchting bij Bayern: Robben inzetbaar voor topper

Reacties

Arjen Robben kan zaterdag tegen Borussia Dortmund gewoon binnen de lijnen komen. Nader onderzoek van Bayern München heeft het eerste gevoel van de aanvaller bevestigd.

Opluchting bij Bayern: Robben inzetbaar voor topper

Bayern zal ongetwijfeld met zorg hebben gekeken naar de rentree van Robben in het Nederlands elftal tegen Luxemburg (1-3). Dat de blessuregevoelige aanvaller zondag na de eerste helft in de kleedkamer was achtergebleven, had dat onbestendige gevoel versterkt.

De Oranje-international zelf had na afloop van de interland tegen Luxemburg al de grootste zorgen weggenomen. Na zijn terugkeer in München stelde ook de clubarts Volker Braun een geruststellende diagnose over de blessure van Robben. Er werd geen blessure geconstateerd. Sterker nog, niets staat een optreden van de aanvaller in de Bundesliga-topper tegen Borussia Dortmund van zaterdag in de weg.

Bayern is sowieso niet gelukkig met de interlandperiode, zo stelde bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge. De oud-international heeft gelijk gekregen, want net als Robben keerden Kingsley Coman, Arturo Vidal en Robert Lewandowski meer en minder aangeslagen terug van interlandverplichtingen. Coman is door een enkelblessure enige maanden uitgeschakeld. De anderen kunnen waarschijnlijk zaterdag wel spelen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.