Opgeluchte Janssen na doelpunten: 'Eindelijk, ze zijn er'

Reacties

De hoofdrol bij AZ-FC Twente (3-1) was zondagmiddag voor Vincent Janssen weggelegd. De spits vertelde opgelucht te zijn na zijn eerste doelpunten in de Eredivisie.

Opgeluchte Janssen na doelpunten: 'Eindelijk, ze zijn er'

'Het voelt heerlijk om twee goals te maken en met 3-1 te winnen', verklaarde Janssen na afloop voor de camera's van de NOS. De 21-jarige jeugdinternational opende de score na een uur spelen en verdubbelde tien minuten later de voorsprong.

De uitblinker gaf na afloop toe dat de doelpunten als een bevrijding kwamen. 'Eindelijk, ze zijn er. Natuurlijk is dat als spits zijnde wel iets waarmee je bezig bent. Goals maken hoort erbij, gelukkig heb ik dat vandaag twee keer kunnen doen', aldus Janssen, die niets kwijt wilde over de totale productie waar hij op mikt.

Mooi cadeau
De jarige John van den Brom ontving in de vorm van drie punten het gevraagde presentje van zijn selectie. 'Het is een mooi cadeau van de jongens dat ze wederom heel diep zijn gegaan voor een goed resultaat. Een aantal weken geleden waren we zoekende, maar uiteindelijk komt er toch iets uit voort.'

Ook de trainer was opgelucht na de eerste Eredivisie-doelpunten van zijn spits. 'Hij zat heel erg aan te hikken tegen die eerste goal. Je zag wel dat hij steeds dichterbij kwam. Ik ben met name heel erg blij voor hem zelf, er valt een last van hem af.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.