Opgelapte doelpuntenmachine Falcao blijft Monaco wél trouw

Reacties

Radamel Falcao en AS Monaco hebben hun toekomst aan elkaar verbonden. De Colombiaanse spits tekende tot 2020 bij de kampioen van de Ligue 1.

Opgelapte doelpuntenmachine Falcao blijft Monaco wél trouw

De nieuwe verbintenis is voor Falcao (31) de beloning voor een superjaar, waarin hij met 21 doelpunten in 29 duels een groot aandeel had in het behalen van het kampioenschap.

Het uitstekende jaar van Falcao volgde op een mede door blessureleed zeer teleurstellend verblijf in Engeland. Bij zowel Chelsea (tien duels, één goal) als Manchester United (26 duels, vier goals) flopte Falcao, waar hij in de seizoenen daarvoor in Monaco juist furore had gemaakt.

Zijn terugkeer in het Stade Louis II heeft Falcao dus gerevitaliseerd. 'Ik ben erg blij dat ik mijn loopbaan bij deze club voortzet. Hopelijk wordt het komende seizoen net zo sensationeel als het laatste', reageert de frontman, wiens oude contract tot 2018 liep, via zijn eigen website.

Transfers
Falcao blijft behouden voor Monaco, terwijl het er steeds meer naar uitziet dat het succesteam van afgelopen seizoen uiteen zal vallen. Bernardo Silva verbond zich al aan Manchester City, terwijl er ook voor Kylian Mbappé, Benjamin Mendy, Fabinho, Tiemoué Bakayoko en Thomas Lemar de nodige belangstelling bestaat.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.