Openda hoopt op toptransfer: 'Het is aan de clubs'

Reacties

Loïs Openda ziet een transfer naar RB Leipzig wel zitten. De oud-Vitessenaar hoopt daarom dat zijn club RC Lens bereid is om mee te werken aan een transfer.

Openda hoopt op toptransfer: 'Het is aan de clubs'
© Pro Shots

Leipzig ziet in Openda de vervanger van de naar Chelsea vertrokken Christopher Nkunku en heeft zich bij Lens gemeld. De clubs liggen echter nog ver uit elkaar: 30 miljoen tegen 45 miljoen. Openda hoopt in ieder geval vurig op een akkoord.

'Voorlopig ben ik nog speler van Lens', zegt Openda tegen RTL. 'Ik heb een heel goed seizoen gehad, maar we mogen niet vergeten dat ik een speler ben met ambitie. Ik wil op het hoogst mogelijke niveau spelen. Als je op het hoogste niveau wilt spelen, moet je naar clubs gaan die mij daar kunnen brengen. We zullen zien wat er gaat gebeuren.'

'Ik denk dat Leipzig een geweldige club kan zijn die me qua ambitie een stap vooruit in mijn carrière zal helpen zetten, maar zoals ik al zei: ik ben een speler van Lens. Het is aan de clubs om eruit te komen met elkaar. Verder is het aan mijn agent', besluit Openda.

Openda was dit seizoen verantwoordelijk voor 21 doelpunten en vier assists voor Lens, waarmee hij een groot aandeel had in het behalen van de tweede plaats. Daarmee werd Openda beloond met een plaats in het team van het jaar

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.