Ook zaakwaarnemer twijfelt aan Sanmartean

Lucian Sanmartean heeft weer een blessure opgelopen die zelfs zijn eigen zaakwaarnemer Hakim Slimani aan het twijfelen brengt.

Ook zaakwaarnemer twijfelt aan Sanmartean

Sanmartean raakte maandag geblesseerd aan een lies. De Roemeense middenvelder, die in de winterstop naar De Galgenwaard kwam, viel halverwege het duel tussen de beloftes van FC Utrecht en Feyenoord uit.

'Dit is heel vervelend', zei Slimani in het Algemeen Dagblad. 'Opnieuw een blessure. Ik ben zijn zaakwaarnemer, maar ik kan me zo langzamerhand voorstellen dat FC Utrecht twijfels krijgt over zijn fysieke gesteldheid. Ik besteed heel veel tijd en aandacht aan Lucian, maar ik kan niet in zijn bovenkamer kijken.'

'Soms vraag ik me af of hij mentaal wel geschikt is voor topvoetbal, of hij daarvoor wel de juiste drive heeft', aldus Slimani. 'Iedereen kan binnen een paar minuten zien dat hij verschrikkelijk goed kan voetballen, maar hij is wel erg vaak geblesseerd.'

Slimani gaat binnenkort praten over een langer verblijf van Sanmartean in De Galgenwaard. Aan de Roemeen hangt vanwege zijn status als speler van buiten de Europese Unie een flink salaris. FC Utrecht is wel overtuigd van de kwaliteiten maar lijkt aan te sturen op een prestatiecontract om de blessuregevoeligheid te ondervangen.

Bekijk hier al onze video's