Ook Wright-Phillips moet interlands laten schieten

Shaun Wright-Philips heeft met een terugslag te kampen bij zijn herstel van een knieblessure. De snelle buitenspeler van Manchester City mist daardoor de twee WK-kwalificatieduels van Engeland in juni.

Ook Wright-Phillips moet interlands laten schieten

'Shaun zal een specialist bezoeken en het is waarschijnlijk dat zijn knie operatief wordt schoongemaakt', verklaarde Mark Hughes, manager van Manchester City. 'Als het goed is, is hij weer op tijd fit om de voorbereiding op het nieuwe seizoen mee te maken.'

Wright-Phillips had eigenlijk gehoopt zondag tegen Bolton Wanderers zijn rentree te maken. Tijdens een training kreeg de 27-jarige aanvaller echter opnieuw last van zijn gekwetste knie en daarmee kan hij een streep zetten door de komende duels van de nationale ploeg.

Engeland gaat op 6 juni op bezoek in Kazachstan en speelt vier dagen later thuis tegen Andorra. Bondscoach Fabio Capello kan tijdens die interlands ook geen beroep doen op doelman David James (Portsmouth) en linkerflankspeler Stewart Downing (Middlesbrough) die net als Wright-Phillips kampen met blessureleed.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen