Ook Watson vertrokken uit Ajax-opleiding

Reacties

Ross Watson heeft de opleiding van Ajax de rug toegekeerd. Daarmee komt het aantal vertrokken medewerkers op jeugdcomplex De Toekomst op negen.

Ook Watson vertrokken uit Ajax-opleiding

Watson heeft zijn conclusies getrokken na het vertrek van hoofd opleidingen Wim Jonk, die de wacht werd aangezegd na een langdurig arbeidsconflict. In navolging van dat besluit vertrokken ook Ruben Jongkind (hoofd talentontwikkeling), Jasper van Leeuwen (manager jeugdscouting), Matthias Kohler (coördinator methodologie), Michel Hordijk (voormalig technisch manager onderbouw), Freek de Boer (medewerker talenontwikkeling, planning en individuele werkwijze), Patrick Oudejans (data-analist) en Bram Som (performance coach) bij Ajax.

Watson toont zich nu ook solidair met Jonk, die verantwoordelijk was voor het uitrollen van de nieuwe opleidingsvisie, waarin meer aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van het individu, over De Toekomst. Watson is een voormalig American Football-speler, die in de opleiding actief was als fysiotherapeut en performance coach. (Pieter Zwart)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.