Ook Vlaar in beeld bij Feyenoord

Reacties

Behalve Jan-Arie van der Heijden is ook Ron Vlaar in beeld bij Feyenoord. De Oranje-international is net als Van der Heijden transfervrij, na zijn vertrek bij Aston Villa. De verdediger moet nog wel zeker vier maanden revalideren met een knieblessure.

Ook Vlaar in beeld bij Feyenoord

Vlaar, die tussen 2006 en 2012 ook al voor Feyenoord uitkwam, kan zo tekenen in De Kuip. De club is bereid te wachten tot hij hersteld is van de operatie aan een meniscus. Aanvankelijk verwachtte Vlaar dat hij slechts vier weken aan de kant zou staan, maar al snel bleek dat hij een stuk langer moet toekijken.

De 32-voudig international komt vermoedelijk dit kalenderjaar niet meer in actie en wil zelf nog een aantal jaren spelen in de top. Qua salaris is hij een ander bedrag gewend dan Feyenoord kan en wil bieden. De kans op een terugkeer in De Kuip lijkt daardoor klein, maar toch staat de deur voor hem open.

Vlaar mag er gaan revalideren, wie weet waar dat dan weer toe kan leiden. Voor Van Bronckhorst zou de komst van Van der Heijden en Vlaar een uitkomst betekenen in de linie die bij Feyenoord momenteel het zwakst is bezet. Bovendien staat Sven van Beek voorlopig ook langs de kant met een knieblessure.

Van der Heijden heeft reeds een eerste gesprek met Van Bronckhorst achter de rug en is enthousiast, al wil hij eerst in alle rust zijn opties op een rijtje zetten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.