Ook Valdez hekelt betalingswijze Hércules Alicante

Nelson Valdéz heeft evenals Royston Drenthe moeite met de betalingswijze van zijn werkgever Hércules Alicante. De Paraguayaan is gelukkig in Alicante, maar waarschuwt de clubleiding.

Ook Valdez hekelt betalingswijze Hércules Alicante

'Ik wil geen problemen maken, maar op een bepaald moment is het genoeg', vertelt Valdez (foto). De aanvaller doelt op het achterstallig loon dat hij nog van de club tegoed heeft. Volgens de Zuid-Amerikaan is hem de belofte gedaan in januari de nodige maandsalarissen alsnog te krijgen.

'Ik kom op voor mijn eigen belangen en voor mijn ploeggenoten', vervolgt Valdez. 'Van ons wordt verwacht dat we als professionals werken, die instelling verwacht ik dus ook bij de clubleiding. Wij spelers willen aan het einde van de maand wel een beloning voor de geleverde arbeid.'

Valdez, die zegt bij zijn Duitse werkgevers (Werder Bremen en Borussia Dortmund, red.) nooit op zijn honorarium hoefde te wachten, predikt tevens scherpte. Zijn ploeg staat weliswaar negen punten los van de degradatiestreep, maar is nog allerminst veilig volgens de spits van de huidige nummer elf.

Een vertrek van Valdez, die in dertien duels tot zeven competitietreffers kwam, behoort op korte termijn niet tot de opties. 'Maar als er een internationale grote ploeg komt, ben ik bereid te luisteren naar een aanbod.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's