Ook Tarfi, Tesselaar, Bouma en Menting weg bij Graafschap

Reacties

De Graafschap neemt op één dag afscheid van vijf spelers. Na het vertrek van Robin Pröpper keren ook Karim Tarfi, Jeroen Tesselaar, Thijs Bouma en Tom Menting de club de rug toe.

Ook Tarfi, Tesselaar, Bouma en Menting weg bij Graafschap

Pröpper, die een aflopend contract had in Doetinchem, maakte donderdag bekend voor drie jaar getekend te hebben bij Heracles Almelo. Tarfi (foto), Tesselaar, Bouma en Menting kregen te horen dat ze geen nieuw aanbod van De Superboeren hoeven te verwachten.

'We moeten altijd keuzes maken op basis van de voetbaltechnische invulling. Uiteindelijk is besloten om niet met deze spelers door te gaan. We zijn ze erg dankbaar voor hun inzet en wensen ze veel succes in hun verdere carrière', wenst manager voetbalzaken Peter Hofstede ze op de clubsite het allerbeste toe.

Deze beslissing is dus genomen voordat definitief bekend is op welk niveau De Graafschap komend seizoen actief is. De club degradeerde na verloren barragewedstrijden tegen Go Ahead Eagles naar de Jupiler League, maar neemt mogelijk de plaats in van FC Twente in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.