Ook Rekik biedt geen oplossing voor crisis Marseille

Reacties

Olympique Marseille blijft maar kwakkelen in de Ligue 1. Ook nu Karim Rekik weer eens in de basis mocht starten, werd er niet gewonnen van het nietige Gazélec Ajaccio (1-1).

Ook Rekik biedt geen oplossing voor crisis Marseille

Trainer Míchel staat onder druk bij de club die thuis al twaalf competitieduels op rij niet won en teleurstellend elfde staat in de competitie. Woensdagavond stond een inhaalduel op Corsica op de agenda, waar Rekik plotseling een basisplaats kreeg door het geblesseerd uitvallen van Rolando in de warming-up.

Rekik, die pas voor de tweede keer dit kalenderjaar aan de aftrap verscheen bij L'OM, zou volgens Franse en Spaanse media net als Bouna Sarr en Lucas Silva een van de aanstichters zijn van onrust binnen de spelersgroep naar aanleiding van de slechte prestaties. Het toeval wilde dat alle drie de spelers die bij Míchel uit de gratie raakten woensdag wel in actie kwamen.

Marseille leek vlak voor tijd overigens wel de overwinning te stelen, toen Rémy Cabella 0-1 maakte. Maar Mohamed Larbi maakte alsnog gelijk namens de nummer achttien, waardoor het duel net als de andere inhaalwedstrijd tussen Bastia en FC Nantes (0-0) geen winnaar kende.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.