Ook Ramires niet met Chelsea tegen Liverpool

Reacties

Chelsea kan de rest van dit seizoen in de Premier League geen beroep meer doen op Ramires. De middenvelder ging donderdag akkoord met een schorsing van vier duels na een elleboogstoot tegen Sebastian Larsson.

Ook Ramires niet met Chelsea tegen Liverpool

Ramires beging de overtreding afgelopen zaterdag tijdens de met 2-1 verloren thuiswedstrijd tegen Sunderland. De arbitrage miste de overtreding van de Braziliaan, maar op basis van tv-beelden werd hij alsnog geschorst. De laatste drie duels van dit seizoen - waaronder de kraker tegen Liverpool - en de eerste van de komende jaargang zal Ramires missen.

Zondagmiddag gaat nummer twee Chelsea op bezoek bij koploper Liverpool (aftrap 15.05 uur) en naast Ramires zullen ook Petr Cech en John Terry die wedstrijd missen. Het duo raakte afgelopen dinsdag geblesseerd tijdens het bezoek aan Atético Madrid in de eerste halve finale van de Champions League. Zij missen waarschijnlijk het restant van dit seizoen.

Of José Mourinho er zondag bij is op Anfield, is nog de vraag. De manager van Chelsea feliciteerde arbiter Mike Dean en scheidsrechtersbaas Mike Riley op zeer cynische wijze na de wedstrijd tegen Sunderland, waarop een vooronderzoek naar de Portugees werd ingesteld. Volgens de bond doen de uitspraken van Mourinho afbreuk aan hun integriteit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.