Ook Radomski en Burgzorg vertrekken bij NEC

Arek Radomski en Mitchell Burgzorg maken vanaf volgend seizoen geen deel meer uit van de NEC-selectie. De Nijmeegse club verlengt de contracten met beide spelers niet uit sportieve én financiële overwegingen.

Ook Radomski en Burgzorg vertrekken bij NEC

Radomski was bezig aan zijn tweede seizoen in Nijmegen. De Poolse middenvelder speelde voor zijn NEC-periode bij Austria Wien, SC Heerenveen en BV Veendam.

Ook Mitchell Burgzorg verdedigde voor het tweede opeenvolgde seizoen de clubkleuren van NEC. De verdediger annex middenvelder maakte in het seizoen 2007/08 de overstap van Haarlem naar Nijmegen.

Van NEC is al langer bekend dat de club in financiële problemen verkeert. Ook routinier Patrick Pothuizen kreeg dinsdag te horen dat hij geen contractverlenging tegemoet kan zien. Op de clubwebsite licht technisch directeur Carlos Aalbers het besluit om afscheid van de spelers te nemen toe.

'Het zijn geen leuke boodschappen om te vertellen. We hebben gekeken naar het totaalplaatje; het sportieve aspect en de financiële consequenties. We zijn deze spelers dankbaar voor wat zij voor NEC betekend hebben en wensen hen uiteraard alle succes toe in de toekomst', besluit Aalbers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen