Ook oud-PSV'er Fuchs kan aan de slag op de Herdgang

In navolging van Joonas Kolkka, Ruud van Nistelrooy, André Ooijer en Boudewijn Zenden, krijgt ook voormalig PSV'er Robert Fuchs de kans zich te manifesteren als jeugdtrainer. De eerder genoemden gaan stage lopen bij PSV, terwijl Fuchs het aanbod nog in beraad heeft.

Ook oud-PSV'er Fuchs kan aan de slag op de Herdgang

Fuchs kan, mocht hij het aanbod aanvaarden, aan de slag bij de E-jeugd van de club uit Eindhoven. De inmiddels 38-jarige Fuchs doorliep vanaf zijn dertiende de jeugdopleiding van PSV en debuteerde op achttienjarige leeftijd bij de Brabanders in het competitieduel met MVV Maastricht (4-2 winst).

Fuchs speelde uiteindelijk, in verschillende periodes, 28 wedstrijden namens PSV, waarin hij één keer trefzeker was. Behalve PSV diende Fuchs De Graafschap zes seizoenen en RKC Waalwijk tijdens zeven jaar.

In tegenstelling tot de voormalige middenvelder lopen Kolkka, Van Nistelrooy, Ooijer en Zenden stage in het kader van de KNVB-opleiding TC I jeugd. Met het terughalen van enkele oud-spelers is de club een nieuwe weg ingeslagen. (Thijs Slegers)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen