Ook Ojo keert Willem II de rug toe

Reacties

Funso Ojo heeft Willem II laten weten dat hij zijn aflopende contract niet wil verlengen. Hij gaat op zoek naar een nieuw avontuur.

Ook Ojo keert Willem II de rug toe

Willem II wilde graag verder met de 25-jarige middenvelder, maar Ojo heeft zelf andere plannen. De Belg is na doelman Kostas Lamprou al de tweede dragende kracht bij Willem II die besluit om zijn contract niet te verlengen. Ojo kwam medio 2015 naar Tilburg en speelde in Nederland eerder voor FC Dordrecht, PSV en VVV-Venlo.

Joris Mathijsen, technisch directeur van Willem II, wacht de komende periode een flinke klus om de selectie voor komend seizoen samen te stellen. Ook de contracten van Nigel Bertrams, Dries Wuytens, Mattijs Branderhorst, Freek Heerkens, Dico Koppers, Pele van Anholt, Guus Joppen, Erik Falkenburg, Derrick Tshimanga en Asumah Abubakar lopen af. Laatstgenoemde heeft wel een optiejaar.

Bovendien zijn Branco van den Boomen, Vajebah Sakor, Jari Schuurman en Obbi Oulare gehuurd. In totaal zestien spelers die deze zomer dus mogelijk de club gaan verlaten, waarvan er zeven zondag een basisplaats hadden tegen PEC Zwolle (2-0).

Trainer Erwin van de Looi is tevreden met zijn huidige selectie, maar steekt ook niet onder stoelen of banken hier en daar door te willen selecteren. Hij wil graag werken met talentvolle spelers die in de toekomst ook nog een transferbedrag vertegenwoordigen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.