Ook Mexico komt tekort tegen Dunga's Brazilië

Reacties

De voorlaatste test voor de start van de Copa América heeft Brazilië vertrouwen gegeven. Mexico werd ook zonder Neymar aan de kant gezet (2-0).

Ook Mexico komt tekort tegen Dunga's Brazilië

Hoewel Mexico bondscoach Dunga ook stof tot nadenken heeft gegeven, kan Brazilië met een positief gevoel toewerken naar Chili, waar het toernooi om de Copa América op 11 juni begint.

Ook het negende duel sinds de 3-0 nederlaag op het WK tegen Nederland werd omgezet in een overwinning. Al bij rust had de ploeg van Dunga de buit binnen dankzij doelpunten van Philippe Coutinho en Tardelli.

Donderdag volgt de laatste test voor Brazilië, als het oefent tegen Honduras. Neymar, die zaterdag met Barcelona de Champions League won, is dan waarschijnlijk ook weer van de partij.

Het resultaat was niet geheel onverwacht gezien de selectie waarmee Mexico naar Chili afreist. De prioriteit ligt bij de Gold Cup, die later deze zomer op het spel staat. Met de winst van die beker kan Mexico namelijk een plaats op toernooi om de Confederations Cup verdienen. Daarom behoort onder anderen PSV'er Andres Guardado niet tot de Copa-selectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.