Ook met Gourcuff blijft Olympique Lyon kwakkelen

Ook met aankoop Yoann Gourcuff, die van Girondins Bordeaux overkwam, blijft Olympique Lyon kwakkelen. Het verloor van Lorient. Toulouse is nog minimaal een week koploper na een uitzege op AS Nancy.

Lorient-Olympique Lyon 2-0Nieuwe aankoop Yoann Gourcuff, die na een half uur inviel, heeft niet kunnen voorkomen dat Lyon al de tweede nederlaag van het seizoen moest incasseren. Lorient, na drie duels slechts een punt verzameld, kwam na negen minuten via een strafschop van Kevin Gameiro aan de leiding. Na 66 minuten besliste Lynel Kitambala de wedstrijd voor de thuisploeg.

AS Nancy-Toulouse 0-2Na vier speelronden blijft Toulouse zonder puntverlies en behoudt de leiding in de Ligue 1. Na 69 minuten bracht Etienne Capoue de koploper aan de leiding. In de blessuretijd besliste Franck Tabanou definitief de wedstrijd.

Arles AC-Stade Rennes 0-1Stade Rennes blijft ook dit weekend goed meedraaien bovenin de Franse competitie. Tegen hekkensluiter was een doelpunt van Víctor Montaño, binnen het half uur, genoeg voor de zege.

Valenciennes-Montpellier 0-1Montpellier won het subtopduel met Valenciennes. Matchwinner was Olivier Giroud die na 29 minuten zijn team de zege schonk.