Ook Lovre en Stenman missen return tegen FC Utrecht

De opgave de finale van de play-off om een Europa League-startbewijs te bereiken is er voor FC Groningen niet makkelijker op geworden door de blessures van Goran Lovre en Fredrik Stenman.

Ook Lovre en Stenman missen return tegen FC Utrecht

Lovre en Stenman raakten donderdag in de eerste wedstrijd tegen FC Utrecht (3-1 verlies) dusdanig geblesseerd dat ze de tweede ontmoeting in Euroborg aan zich voorbij moeten laten gaan. Respectievelijk door een gebroken jukbeen en een hamstringblessure is hun seizoen ten einde.

Voor Lovre (foto) komt daarmee een triest einde aan zijn verblijf bij FC Groningen. De Servische middenvelder zag af van een contractverlening om gebruik te kunnen maken van zijn transfervrije status. Hij wil na vier seizoenen in Euroborg aan een nieuwe uitdaging te beginnen.

Ook Oluwafemi Ajilore haalde het einde van de wedstrijd in de Galgenwaard niet. Onduidelijk is nog of de heupblessure de Nigeriaan ervan weerhoudt thuis tegen FC Utrecht in actie te komen.

Maar ook zonder het afhaken van Ajilore is de blessurelijst van FC Groningen lang. Morten Nordstrand (lies), Sepp De Roover (kruisband), Petter Andersson (kruisband), Ondrej Svejdik (kruisband), Jeffrey Rijsdijk (knie), Danny Holla (kuitbeen), Theo Lucius (kuitbeen) en Mike Zonneveld (achillespees) zijn namelijk voor trainer Ron Jans niet inzetbaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen