Ook Lee verlengt contract met Bolton Wanderers

Bolton Wanderers aanvaller Lee Chung-yong heeft zijn contract verlengd tot 2013, liet coach Owen Coyle donderdag weten. De 24-jarige Lee verkeert momenteel in uitstekende vorm en bezet met Bolton een keurige vijfde plaats in de Premier League.

Ook Lee verlengt contract met Bolton Wanderers

Lee is na zijn teamgenoten Fabrice Muamba, Stuart Holden en Danny Ward alweer de vierde speler wiens contract is open-
gebroken en verlengd bij Bolton.

'Het is fantastisch nieuws voor de club dat Lee zijn contract heeft verlengd. Dat we deze spelers langer aan ons kunnen binden toont aan dat we bezig zijn iets moois op te bouwen. Ik denk graag vooruit en hoop deze jonge spelers beter te maken', zei coach Coyle op de clubsite over de contractverlengingen.

De voorzitter Phil Gartside is ook al in onderhandeling om het aflopende contract van Johan Elmander te verlengen, de verbintenis van de Zweed loopt deze zomer af. De Zweedse international is dit seizoen aardig op dreef en wist het net al acht keer te vinden in de Premier League.

Zaterdag staat het Premier League-duel met Blackpool op het programma. Bolton heeft samen met Sunderland op Manchester United na de minste verliespartijen in de Premier League: twee. Blackpool mist tijdens dat duel topscorer Marlon Harewood. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's