'Ook Lavezzi zwicht voor het grote geld uit China'

Reacties

Ezequiel Lavezzi lijkt de volgende speler te worden die naar China verkast. De aanvaller van Paris Saint-Germain vliegt nog dit weekend naar Shanghai om zijn transfer naar Shanghai Shenhua af te ronden, meldt L'Équipe.

'Ook Lavezzi zwicht voor het grote geld uit China'

De dertigjarige Lavezzi kost Shanghai Shenhua naar verluidt een bedrag tussen de vijf en tien miljoen euro. De Argentijnse international, wiens contract in Parijs na dit seizoen afloopt, gaat zelf ongeveer tien miljoen euro per jaar opstrijken.

PSG nam Lavezzi medio 2012 voor 31 miljoen euro over van Napoli. De Argentijn was een gewaardeerde kracht bij de Franse grootmacht, maar was nooit helemaal zeker van een wekelijks startbewijs. PSG is overigens nog niet helemaal rond met Shanghai Shenhua, maar heeft Lavezzi al wel buiten de selectie gelaten voor het duel met Olympique Marseille van zondag. De dribbelaar heeft bovendien toestemming gekregen om naar China af te reizen.

Lavezzi kan bij Shanghai Shenhua ploeggenoot worden van Fredy Guarín, die eerder Internazionale al verruilde voor de Chinese topclub. Ook spelers als Gervinho, Jackson Martínez, Alex Teixeira en Ramires zwichtten reeds voor het grote geld uit China.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.