Ook Lampard heeft geen plek voor voormalig Vitesse-smaakmaker Baker

Reacties

Lewis Baker vervolgt zijn carrière in de Bundesliga, waar hij gaat spelen voor Fortuna Düsseldorf. De Duitse club huurt de middenvelder komend seizoen van Chelsea.

Ook Lampard heeft geen plek voor voormalig Vitesse-smaakmaker Baker

De 24-jarige Baker gold bij Chelsea jarenlang als een toptalent en werd vergeleken met Frank Lampard, de huidige manager van de Engelse topclub. Toch heeft ook Lampard geen plek voor de middenvelder, die de afgelopen seizoenen al verhuurd werd aan onder meer Vitesse, Leeds United, Reading en Middlesbrough.

Sterker nog, Chelsea lijkt de hoop op een doorbraak van de tweebenige Baker helemaal te hebben opgegeven. Fortuna Düsseldorf meldt namelijk dat het een optie tot koop bedongen heeft op de voormalige smaakmaker van Vitesse en Jong Engeland. Baker volgt met zijn transfer de trend dat steeds meer Britse spelers het avontuur aangaan buiten het Verenigd Koninkrijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.