Ook Glasgow Rangers meldt zich voor Fischer

Reacties

Bij het rijtje clubs dat belangstelling heeft voor Excelsior-speler Sander Fischer, heeft zich nu ook Glasgow Rangers gevoegd. De Schotse club, die tegenwoordig als Rangers Football Club door het leven gaat en stapje voor stapje op de weg terug is naar de Schotse Premier League, heeft zich officieel gemeld bij zijn zaakwaarnemer.

Ook Glasgow Rangers meldt zich voor Fischer

Dit bevestigt laatstgenoemde tegenover Voetbal International. Fischer heeft een aflopend contract bij Excelsior en is in de zomer dus transfervrij.

Afgelopen week werd al bekend dat NAC belangstelling heeft voor de 26-jarige centrale verdediger. Coach Robert Maaskant heeft die belangstelling kenbaar gemaakt bij het management van Fischer. Naast de Brabantse club zijn er nog diverse Nederlandse ploegen die de in Rhoon geboren captain van de Kralingers nadrukkelijk volgen. Ook KV Mechelen bereidt een bod voor op de verdediger.

Fischer begon zijn loopbaan bij NAC en kwam vervolgens uit voor Cambuur, FC Emmen en AGOVV. Sinds de zomer van 2012 verdedigt hij de clubkleuren van Excelsior. Met die ploeg treft hij zondagmiddag ADO Den Haag. Bij winst zijn de Rotterdammers zo goed als zeker van een langer verblijf in de Eredivisie.

In dat geval is voor Fischer ook een langer verblijf op Woudestein een serieuze optie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.