Ook Gerbrands veroordeelt gedrag PSV-fans

Reacties

Ook Toon Gerbrands heeft de fluitconcerten van de PSV-aanhang voor Adam Maher en Luciano Narsingh veroordeeld. Daarmee volgt de algemeen directeur van de Eindhovenaren coach Phillip Cocu, die zondag kort na de 3-1 thuiszege op FC Utrecht al zijn teleurstelling uitsprak.

Ook Gerbrands veroordeelt gedrag PSV-fans

Bij een 1-1 stand werden Maher en Narsingh vervangen door Jorrit Hendrix en Gastón Pereiro. PSV won uiteindelijk nog met 3-1, maar na afloop ging het ook over het Eindhovense publiek. De aanhang begeleidde de dubbele wissel immers met gejuich en Maher en Narsingh werden het doelwit van fluitconcerten.

Op Twitter gaf Gerbrands (zie onderaan) aan het eens te zijn met Cocu, die zondag al had laten optekenen te balen van de harde kritiek van de fans. 'Het is jammer dat een aantal van onze fans zich vandaag negatief uitlaten tegenover twee spelers van PSV', zei Cocu op de clubwebsite. 'Daar ben ik teleurgesteld over. Iedereen van ons team heeft de intentie om PSV op een goede manier te helpen.'

Door de zege en het gelijkspel bij De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax kwam PSV wel als winnaar van het weekend uit de bus. De tweede plek werd van de Rotterdammers overgenomen en het verschil met de Amsterdamse koploper bedraagt nog maar twee punten. Na de interlandbreak hervat PSV de competitie met een uitwedstrijd bij het kwakkelende Willem II.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.