Ook Davids en De Boer bij benefietwedstrijd in Galgenwaard

Reacties

Steeds meer ex-internationals van Oranje sluiten zich aan bij de selectie van de Laureus All Stars, die op zaterdag 2 mei in Stadion Galgenwaard om 18.00 uur een benefietwedstrijd spelen tegen de Real Madrid Legends.

Ook Davids en De Boer bij benefietwedstrijd in Galgenwaard

Nadat eerder Clarence Seedorf, Edwin van der Sar, Pierre van Hooijdonk en Adri van Tiggelen hun deelname hadden toegezegd, zijn nu ook onder meer Ronald de Boer, Boudewijn Zenden, Edgar Davids, Gerald Vanenburg en Michael Mols aan de spelerslijst toegevoegd. Meer namen volgen in de komende weken. Real Madrid maakt volgende week bekend met welke ex-spelers de Spaanse topclub naar het stadion van FC Utrecht komt.

De Laureus Charity Match is een initiatief van Laureus Nederland, een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de achterstandpositie op sociaal en maatschappelijk vlak van kinderen en jongeren.

Seedorf (bestuurslid) en Van der Sar (ambassadeur) zijn beiden verbonden aan de stichting, waarvan Prins Pieter-Christaan van Oranje de voorzitter is. De opbrengst van de benefietwedstrijd komt ten goede aan projecten in Nederland. Toegangskaarten zijn te bestellen op www.laureus.nl.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.